Κοινωνική Συνεισφορά της ‘’Αρωγής’’ στον Εθελοντισμός και στην ενδυνάμωση της Περιβαντολλογικής Συνείδησης.
20, 2012
12/11/2012 – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Δημιουργία Μητρώου Συνεργατών (Κωδ. Προσκλ: 2ΑΡΓ/ΟΠΣ 375619)
11, 2012

Kαταβολή 2η Δόσης


Πύργος  26/10/12

Ταχ. Διεύθυνση:  Μιαούλη 3

Ταχ. Κωδ.: 27100

Τηλ: 26210-36350

Fax:2621034352

E-mail : info@arogiamke.gr

Web Site : www.arogiamke.gr

Αγαπητέ Ωφελούμενε

Η Αρωγή ΑΜΚΕ ως δικαιούχος του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, σεβόμενη τον κόπο και την αγωνία σου , μετά από συντονισμένες και επίμονες ενέργειες προς το Υπουργείο Εργασίας , πέτυχε σε σύντομο χρονικό διάστημα την εκταμίευση της Α δόσης και την καταβολή της μισθοδοσία σου για τους μήνες Ιούλιο , Αύγουστο και Σεπτέμβρη.

Το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας βρίσκεται στο μέσο της υλοποίησης του. Προκειμένου ωστόσο να ολοκληρωθεί ομαλά και να προκύψουν για σένα τα προσδοκώμενα από αυτό οφέλη, καλείσαι να ανταποκριθείς με συνέπεια στα παρακάτω :

  • Απαιτείται να βρίσκεσαι στο χώρο εργασίας σου και στη θέση που έχεις επιλεγεί, κατά την διάρκεια των προβλεπόμενων ημερών και του ωραρίου σου.
  • Κρίνεται αναγκαία η υπογραφή σου στο παρουσιολόγιο καθημερινά όπως και η συγκέντρωση φωτογραφικού υλικού. Και τα δύο αποτελούν αποδεικτικό υλικό για την εργασία σου και απαραίτητη προϋπόθεση για την μισθοδοσία σου. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είναι δυνατή η πληρωμή σου.

Χρειάζεται επιπλέον να σε ενημερώσουμε αναφορικά με την επόμενη μισθοδοσία σου ( Οκτώβριος , Νοέμβριος , Δεκέμβριος) , ότι ο χρόνος πληρωμής σου εξαρτάται:

Α) από τον Φορέα σου ( Δήμος – ΝΠΔΔ) για την έγκαιρη συγκέντρωση και παράδοση σε εμάς του απαιτούμενου υλικού ( Παρουσιολόγια, Φωτογραφίες εργασιών, Εβδομαδιαία και Ημερήσια Πλάνα Εργασίας, Βεβαιώσεις Υλοποίησης Φυσικού Αντικείμενου) και

Β) από το Υπουργείο Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης για τον έλεγχο των παραπάνω δικαιολογητικών – αποδεικτικών.

Τονίζουμε ότι οι Φορείς ( Δήμος – ΝΠΔΔ) έχουν ήδη ενημερωθεί με σχετικό έγγραφο ( αρ. πρωτ: 2051/05-10-12) από την Αρωγή ΑΜΚΕ, ότι θα πρέπει μέχρι τις 3 Νοέμβριου 2012 να μας έχουν παραδώσει ό,τι απαιτείται, ώστε να αποσταλούν το συντομότερο τα δικαιολογητικά και να  πληρωθείς στο χρόνο που πρέπει.

Η Αρωγή ΑΜΚΕ για όλο αυτό το διάστημα θα συνεχίζει με ευαισθησία να είναι δίπλα σου, επιλύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όποιο πρόβλημα ανακύπτει και  προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα καλή συνεργασία και ευελπιστούμε για τη συνέχισή της.

Με τιμή,

Για την ΑΡΩΓΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΕΓΚΛΗΣ

Νόμιμος Εκπρόσωπος

 

 

 

 

 

 

[mc4wp_form id="5316"]