Ολοκληρώθηκε το μέτρο «Υλοποίηση Πολιτιστικών και Δημιουργικών Δραστηριοτήτων Απασχόλησης για παιδιά ωφελούμενους», των οποίων οι γονείς είναι δικαιούχοι του Ε.Π. ΕΒΥΣ που χρηματοδοτείται από το ΤΕΒΑ και κατοικούν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ήλιδας.

Ολοκληρώθηκε το μέτρο «Υλοποίηση Πολιτιστικών και Δημιουργικών Δραστηριοτήτων Απασχόλησης για παιδιά ωφελούμενους», των οποίων οι γονείς είναι δικαιούχοι του Ε.Π. ΕΒΥΣ που χρηματοδοτείται από το ΤΕΒΑ και κατοικούν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Πύργου
18, 2019
Ολοκληρώθηκε το μέτρο «Υλοποίηση συνεδριών ψυχοκοινωνικής στήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης για ενήλικες» που είναι δικαιούχοι του του Ε.Π. ΕΒΥΣ, που χρηματοδοτείται από το ΤΕΒΑ και κατοικούν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ήλιδας.
10, 2020

Ολοκληρώθηκε το μέτρο «Υλοποίηση Πολιτιστικών και Δημιουργικών Δραστηριοτήτων Απασχόλησης για παιδιά ωφελούμενους», των οποίων οι γονείς είναι δικαιούχοι του Ε.Π. ΕΒΥΣ που χρηματοδοτείται από το ΤΕΒΑ και κατοικούν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ήλιδας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  στις 25 Ιουνίου 2019  το μέτρο Υλοποίηση Πολιτιστικών και Δημιουργικών Δραστηριοτήτων Απασχόλησης  για παιδιά ωφελούμενους, των οποίων οι γονείς κατοικούν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου  Ήλιδας   και είναι δικαιούχοι  του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΒΥΣ) που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Η ΑΡΩΓΗ ΑΜΚΕ, έχοντας  επιλεγεί ως εταίρος στην Κοινωνική σύμπραξη Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ, έχει  αναλάβει να υλοποιήσει  τα Συνοδευτικά μέτρα του Επιχειρησιακού Προγράμματος  (Ε.Π.) «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΒΥΣ)  που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)» Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ και οι συγκεκριμένες δραστηριότητες υλοποιήθηκαν στα πλαίσια αυτών των συνοδευτικών μέτρων.

Μέσα από τις ομαδικές δραστηριότητες με τη σημαντική συμβολή  της θεατρολόγου ΑΝΔΡΕΑΝΑΣ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ  και του παιδαγωγού  ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ,  τα παιδιά ανέπτυξαν την κοινωνικοποίησή τους,  καθώς συναναστράφηκαν με άλλα παιδιά σε κλίμα ελευθερίας και ασφάλειας χωρίς ανταγωνισμούς και σκοπιμότητες και   καλλιέργησαν  βασικές ικανότητες φιλίας, συνεργασίας και ομαδικότητας. Ταυτόχρονα είδαν τη γνώση να γίνεται παιχνίδι και   διασκέδασαν , απολαμβάνοντας τη χαρά της δημιουργίας.

Ο ενθουσιασμός των μικρών συμμετεχόντων που ωφελήθηκαν από το συγκεκριμένο μέτρο ήταν μεγάλος , γεγονός που φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν τόσο κατά τη διάρκεια υλοποίησης του μέτρου όσο και  κατά την τελευταία ημέρα διεξαγωγής του, όπου και διανεμήθηκαν από την ΑΡΩΓΗ ΑΜΚΕ αναμνηστικά διπλώματα και δωράκια.

teva kato
[mc4wp_form id="5316"]