Δράσεις – Προγράμματα – Αρχική
21, 2012
ΤΟΠΕΚΟ – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
22, 2012

Προγράμματα Στήριξης Γυναικών

Η «ΑΡΩΓΗ ΑΜΚΕ» στα πλαίσια της υλοποίησης σχεδίου δράσης  με τίτλο «Καταπολέμηση της έμφυλης βίας στην οικογένεια και των βίαιων εξαναγκασμών στο χώρο εργασίας», καλεί γυναίκες από όλο τη Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας που ενδιαφέρονται, προκειμένου να συμμετέχουν σε πρόγραμμα εξατομικευμένης συμβουλευτικής παρέμβασης. Ειδικότερα, 15 γυναίκες θα έχουν τα δυνατότητα να δεχτούν εξειδικευμένη ενημέρωση και υποστήριξη, από ειδικό επιστήμονα: Κλινικό Ψυχολόγο,. Τα θέματα τα οποία θα αποτελέσουν το επίκεντρο των συναντήσεων θα σχετίζονται με τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια, σχέσεις γονέων παιδιών, ζητήματα που προκύπτουν στο εργασιακό περιβάλλον, προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας των γυναικών, δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες λόγω οικονομικής κρίσης, κ.α.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να ενημερώνονται σχετικά, στα τηλέφωνα της «ΑΡΩΓΗΣ»: 26210-36350 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 15:00, ή να παίρνουν πληροφορίες στη διεύθυνση: Μιαούλη 3, 4ος όροφος, στον Πύργο, τις ίδιες ημέρες και ώρες.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα  εντάσσεται στην Πράξη 3.2.4. «Υποστήριξη των Μ.Κ.Ο.» (Γυναικείων Οργανώσεων) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013», Γενικός Στόχος ΙΙΙ (Άξονας Προτεραιότητας 8): «Ενδυνάμωση των πολιτικών ισότητας των φύλων σε όλο το εύρος της δημόσιας διοίκησης» και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό ταμείο. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ του Υπουργείου Εσωτερικών.

[mc4wp_form id="5316"]